Marques
Arehucas
Arehucas compta amb una de les bodegues de rom més grans i més antigues d’Europa, caracteritzada pel seu ús de productes propis de les Illes Canàries. Destilerías Arehucas té una trajectòria centenària. Neix el 1884 al municipi del mateix a Gran Canària, a una fàbrica que es dedicava principalment a la producció de sucre: la Fábrica de San Pedro. La marca, aleshores coneguda popularment com “La Fábrica” recull els seus primers èxits gràcies a la producció de rom a partir del suc de canya, en combinació amb alguns enginys moderns. Des d’aleshores no ha deixat de créixer i actualment exporta de les Canàries a tota Espanya i a més de 10 països.
Bacardi
Bacardí és la marca comercial de la companyia de begudes alcohòliques fundada pel català Facund Bacardí i Massó, un emigrant de Sitges. Aquesta empresa va ser fundada a Santiago de Cuba el 1862 tal com és coneguda mundialment. Actualment, la seu internacional d'aquesta empresa és a Bermudes, però també té oficines a Miami i a Puerto Rico.
Beam Suntory
La multinacional Beam Suntory, que s'ocupa de les vendes, el màrqueting i la distribució de begudes espirituoses; compta al seu portafoli amb quatre de les deu marques més venudes a Espanya: Larios, Brugal, DYC i Centenario. A més d'aquestes marques, comercialitza més de 20 productes entre els quals hi ha marques de gran prestigi internacional com The Macallan, Jim Beam, Courvoisier i els whiskies japonesos Hibiki i Yamazaki. El canvi de marca de Maxxium Espanya suposa la darrera etapa en la integració de la distribuïdora a l'estructura corporativa de Beam Suntory.
Bodega Jiménez-Vila Hnos
És un petit celler de Requena que utilitza varietats autòctones de raïm,
amb vinyes velles de més de 50 anys, per elaborar els seus exquisits
vins. El seu afany per emfatitzar la qualitat del producte, els porta a
una minuciosa cura de tots els detalls: una acurada selecció de les
vinyes, veremat a mà de tota la producció, elaboració artesanal i
criança de llarg temps de curat en botes de roure francès.
Bodega les Useres
La història d’aquesta bodega s’inicia l’any 1960, quan 86 viticultors de Les Useres, a la comarca de l’Alcalatén (Castelló), decideixen unir-se per tirar endavant un projecte que, 60 anys més tard, ha esdevingut el principal productor del distintiu “Indicación Geográfica Vino de la Tierra de Castelló” i un referent dels vins de la Comunitat Valenciana.
Bodegas Franco-Españolas
Bodegas Franco-Españolas neix a finals del segle XIX a La Rioja, amb la migració de viticultors francesos que havien deixat les seves vinyes, arrasades per la fil·loxera. A principis dels anys 20 va deixar de ser de propietat francesa, tot i que van decidir mantenir el nom. El màxim referent de la bodega és el vi Bordón, un clàssic amb més de 130 anys que ha estat degustat per personalitats com Alfonso XIII o Ernest Hemingway.
Bodegas Luzón
Els vins de Bodegas Luzón són fruit de la varietat autòctona Monastrell de raïm compacte i gra rodó (ja documentada al segle XV), el sòl i el clima de la zona de Jumilla (Murcia). La preocupació per una cuidada vinificació i criança ben harmonitzada, atorguen una personalitat molt particular als seus vins, que conjuguen a la perfecció la finesa i potència, per satisfer als paladars més exigents.
Bodegas Manzanos
Les actuals Bodegas Manzanos son el resultat del treball de cinc generacions de la família Fernández de Manzanos. La família s’ha dedicat a la feina vitivinícola des del 1890, quan van fundar , una petita bodega a Azagra (Navarra). Des d’aleshores el projecte no ha deixat de créixer i, ja als anys 40, la inauguració d’una nova instal·lació va assentar i fer valdre la tradició vitivinícola d’aquesta zona. Actualment, la nova generació manté viu el llegat de la tradició, alhora que consolida un negoci pròsper, modern i al dia de les últimes tecnologies del sector.
Bodegas Marqués de Vizhoja
L’any 1968 es funda aquest celler familiar a la vora del riu Miño, un dels precursors de la D.O. Rías Baixas i un referent del compromís amb el vi de la seva terra, especialment les varietats albariño, loureira i treixadura. Actualment compten amb gairebé 40 hectàrees cultivades en què es fa una verema de manera totalment manual. En el procés d'elaboració, s'equilibren la tradició amb l'última tecnologia, per aconseguir uns vins òptims.
Bruni
Gin Bruni Collin’s té un sabor únic, suau però amb caràcter, amb intensitat i alhora molt digestiu. El seu aroma és el resultat d’un minuciós procés d’elaboració amb alcohol de cereals tridestil·lats, els quals es redestil·len a alambins, amb seleccionades matèries primes botàniques, de diferents llocs del món. Més de 50 premis a nivell internacional avalen la seva qualitat i remarquen l’estil propi d’aquesta ginebra.
Campari Group
La història de Campari Group es remunta a l’any 1860, quan el licorista Gaspare Campari inventa el mític aperitiu vermell de recepta secreta. Actualment la marca ha diversificat la seva oferta i compta amb marques de renom internacional com Aperol, SKYY Vodka, Bulldog Gin, Frangelico, Cinzano, Gin Ondina, Wild Turkey o la pròpia Campari.
Celler Coma d’en Bonet
El Celler Coma d’en Bonet és el resultat de 60 anys de tradició vinícola de la família Fuster Amades. El celler se situa a Gandesa, i al llarg d’aquests anys s’ha dedicat a cercar la singularitat dels seus vins, amb tendència actual i moderna. Això, sense deixar de respectar i potenciar el sabor únic de la garnatxa blanca. Tots els vins de Celler Coma d’en Bonet s’encaixa en els estàndards de producció ecològica.
Celler Hidalgo Albert
Des de la seva creació a l’any 2003, aquest celler del Priorat ha apostat per la producció de vins ecològics d’alta qualitat, optant per mètodes de treball tradicional. Les varietats plantades a les prop de 8 hectàrees que conreen són la garnatxa negra, la garnatxa blanca, samsó, merlot, cabernet sauvignon i syrah.
Clos Galena
La filosofia del celler és captar l'essència del territori de la manera més fidel possible, amb el propòsit d' assolir vins d' alta qualitat, ecològics, i singulars. Duen a terme un acurat procés d'elaboració, perseguint l’autenticitat dels caldos: la importància de la fertilitat de la terra, la qualitat de l'aigua, la no utilització de pesticides, l'erosió del sòl o el pas per roure francès i americà.
Els seus cultius pertanyen a 3 Denominacions d’Origen: els vins mediterranis d'estil fresc i desenfadat de la D.O. Terra Alta, els de color intens, molt equilibrats i sedosos de la D.O. Montsant i els vins envellits de color intens, d'alta complexitat, molt elegants i madurs de la D.O.Q. Priorat.
Condes De Albarei
Adega Condes de Albarei va néixer l’any 1988, promoguda per uns viticultors del Valle del Salnés, a Galícia. El seu objectiu era elaborar vins “albariños” de la màxima qualitat. El reconeixement internacional va arribar només 3 anys més tard, a l’ aconseguir la medalla d’or al Challenge International du Vin de Burdeos, sent el primer vi blanc espanyol en fer-ho.
Cooperativa Falset Marçà
És una de les bodegues més reconegudes de la DO Montsant (província de Tarragona), respectada pels seus vins, la seva trajectòria centenària com a cooperativa i equilibrada relació qualitat-preu. Ofereixen una àmplia gamma de vins (joves, dolços, amb criança, rancis o vermuts), fruit d’interpretar la riquesa i autenticitat de les seves vinyes.
Costers Del Priorat
Al cor de les Solanes del Molar s’ubica el celler elaborador de Costers del Priorat. És una estructura integrada en l’entorn, que aprofita l’emplaçament i part de les construccions subterrànies d’una antiga masia cartoixana del segle XV. El terreny muntanyós és molt abrupte, donant com a resultat uns procediments manuals i una producció limitada dels seus vins.
Covides
Cooperativa vinícola de referència a la comarca del Penedès, amb 1.900Ha de conreu i una collita anual aproximada de 24 tones de raïm. Els seus vins destaquen per ser només monovarietats en vins joves de l’anyada, d’enologia artesanal i molt acurada, amb una maceració pel·licular i fermentacions llargues a baixa temperatura. Els caves destaquen per una criança llarga i una estricta selección de raïms de qualitat.
Estrella Galicia
L'any 1906, José María Rivera després d'emigrar a Cuba i Mèxic, funda L'Estrella de Galícia. S'inicia un vincle entre la cervesera i la família Rivera, que es manté inalterable 5 generacions després. Les seves cerveses, en les diferents variants, destaquen pel seu sabor i cos, situant-les com una de les millors a nivell nacional.
Harbour
Ginebra de gamma Premium, que neix de la passió del seu creador, Daniel Casas, per la cocteleria, el mar i el Delta de l’Ebre. S’elabora artesanalment amb una recepta d’ingredients autòctons, que a nivell olfactiu recorda a llimona, lavanda i olives, i al paladar resulta una ginebra fresca, d’una complexitat i elegància que la fan molt versàtil, tant per prendre sola o en un combinat.
Herència Altés
Marca que forma part del grup De Haan Altés. El celler neix a Batea (Tarragona) l’any 2010, de la mà de Núria Altés i Rafael De Haan. Es tracta d’un cultiu ecològic en la seva totalitat, amb prop de 60 hectàrees. El resultat de la seva criança a sales subterrànies per garantir una òptima humitat i temperatura, atorga serenor als vins amb un sabor polit i amable.
Joan Simó
El celler com a tal neix l’any 1999, tot i que la tradició vitícola de la familia Simó a Porrera (Priorat) es remunta a vàries generacions enrere. Els sòls de les vinyes estan dominats per la llicorella, un tipus de pissarra molt fracturada, rica en minerals, que juntament amb la hidrologia, l'altitud dels conreus i l'aspecte de les vinyes, ofereixen uns vins amb molt de carácter: Les Eres, Sentius i Les Eres Especial Els Carners.
Kensho
És el primer sake elaborat al Mediterrani i el segon a nivell europeu. És un sake a l’estil junmai (vi d’arròs), sense sucres, sense conservants afegits, sense gluten ni sulfits, però amb tot el sabor. La bodega, iniciada l’any 2015, elabora fermentats purs d’arròs ecològic del Delta de l’Ebre i també ofereixen productes com miso, shio-koji, amazake o tamari.
La Madre Vermouth
Els vermuts d’aquesta petita empresa familiar són elaborats amb una selecció única de botànics. Després d’un llarg període de maceració amb herbes aromàtiques en àmfores de ceràmica, s’obté “l’essència mare” del vermut, i es deixa envellir uns mesos en barriques per a potenciar aromes. Posteriorment s’hi introdueix vi blanc curosament seleccionat, obtenint un vermut aromàtic, suau i agradable, amb subtils sabors a fruita.
Laus
Bodega fundada l’any 2002, al Somontano (Huesca) que elabora uns vins amb personalitat pròpia. Els seus blancs (amb varietat Chardonnay), rosats (varietats syrah i garnatxa tinta) i negres (merlot, syrah, cabernet sauvignon i garnatxa tinta) són fruit de la combinació de sòls pobres, amb poca pluviometria i un clima càlid, molt propis de Las Almunietas, al sud de Somontano.
Legendario
La marca Ron Legendario neix al 1946 a Cuba i l'any 1998 passa a ser propietat de la marca valenciana CEXVAL. De la seva àmplia gamma de rom, cal destacar les varietats Elixir de Cuba, la intensitat del Ron Añejo 9 años, la suavitat de la canya de sucre al Ron Dorado, el Ron Añejo Blanco i la versió rosada Ronseé.
Licores y derivados
Licores y Derivados fa fundar-se l’any 1986 com a petita empresa de fabricació de licors a nivel local i actualment exporten producte a nivel internacional. Destaca la gran varietat de producte i el seu ventall de marques: Cachaça 1982, Afterwork Batidas, Gran Marqués, Reythor Ron, Kabekoff Vodka, Palacio de San Ginés, Piruleta, Reythor Jarabes Syrups, Maxica, Reythor, Sabiduria, Venice Amaretto, Sanmarco di Palazzo i Afterwork.
Mas Rodó
En poc més d'una dècada, aquest celler familiar pertanyent a la D.O. Penedès, ha aconseguit situar els seus vins en els més alts estàndards de qualitat. La seva filosofia de baixa producció - òptima qualitat, els permet una gran meticulositat en la cura de la vinya i del procés d'elaboració del vi. En les més de 50 hectàrees de que disposen, conreen varietats molt diverses, com el raïm recuperat Montonega (parellada rosada), la Macabeu tradicional del Penedès, la Riesling originària del centre d'Europa i altres més comuns com Cabernet Sauvignon, Merlot, Parellada, Tempranillo, Muscat , Garnatxa blanca i negra.
Matarromera
Hereva d'una vinya privilegiada a una de les zones més exclusives de la Ribera del Duero, Bodega Matarromera es dedica a l'elaboració de vins negres grans reserves, reserves i criances, i un vi blanc, amb total personalitat i excel·lència. Els seus vins són fruit de l'obstinació per recuperar la tradició familiar, recollir i perpetuar el seu llegat.
Oxefruit
Oxefruit és una empresa que neix a València l’any 2013 dedicada a la fabricació i distribució de concentrats de fruites, originals i amb sabors purs i intensos. Tots els concentrats de fruites són elaborats amb ingredients d’alta qualitat I fruites 100% naturals, amb l’objectiu d’oferir un producte d’excel·lent sabor, textura I color.
Ponte da Boga
Ponte da Boga, fundat l’any 1898 és el celler més antic de la Ribeira Sacra, situada a l'entorn del Riu Edo, afluent de Sil, al seu pas per Castro Caldelas. Gran part dels seus cultius estan situats en vertiginoses vessants que, per la seva pendent, són treballades de forma artesanal, fins i tot amb l'ús arnesos, donant com a resultat una viticultura heroica. 33 hectàrees de vinya al llarg dels rius Miño, Sil i Edo, amb varietats tradicionals de la Ribeira Sacra com són les de raïm negre Mencía, Merenzao, Souson i Brancellao, o les de raïm blanc Godello, Albariño, Blanco lexítimo, Treixadura, Torrontés i Loureiro.
Red Bull
Aquesta famosa marca de begudes energètiques va néixer a Àustria el 1980 i, des del seu llançament el 1987, ha revolucionat el mercat. Red Bull és actualment la beguda energètica més venuda del món i la seva presència a esdeveniments esportius de risc i d’entreteniment l’ha convertit, sens dubte, en la beguda dels atrevits, els amants de l’aventura, els qui volen viure amb tota l’energia o, en altres paraules, “tenir ales”. Recentment han incorporat una gamma de begudes refrescants ecològiques, amb variants de distintius sabors The ORGANICS by Red Bull ®.
Rives
El grup Rives és una empresa familiar de Puerto de Santa Maria (Cádiz) especialitzada en l’elaboració i distribució de destil·lats, espirituosos, licors i concentrats sense alcohol. Fundada l’any 1880, actualment disposa d’una àmplia i diversificada oferta de productes, on destaca la seva Ginebra Rives Special Gin Tridestilada, sent l’única destil·leria espanyola que fa servir el mètode London Dry Gin, el més pur.
Segadors del Delta
Neix com a cooperativa arrossera l’any 1860, però amb el pas dels anys s’obre a la producció d’altres productes derivats del seu ingredient principal, l’arròs. Els seus licors i espirituosos, segueixen els mateixos estàndards d’exigència que regeixen el conreu arrosser, oferint una gama d’excel·lent qualitat amb un licor de crema d’arròs, una variant amb herbes, una altra més cítrica (anomenada 1860) i un espirituós d’arròs.
Spirit and Brands
Des de l’any 2005, Sprit & Brands distribueix i desenvolupa marques de licors i spirtis Premium que destaquen per la seva modernitat, dinamisme i joventut.
Les seves marques són Jägermeister, Angostura, Portobello Road Gin, Purity Vodka, Molinari, Limoncello di Capri, Bols Liquors i Passoa.
Trasmallo
Al pensar en aiguardents, cremes i licors tradicionals, pot donar la sensació DE que ja està tot inventat. Trasmallo arriba per a trencar esquemes i proposa una gamma atrevida, de sabors intensos i sempre amb els seus mariners com a estendard. No et perdis el seu licor d'herbes, la crema de licor, l'aiguardent o l'irresistible licor de cafè.
Valparaíso
La Bodega Valparaíso, que forma part de la D.O. Ribera del Duero, va ser creada l’any 2.000. Compta amb més de 70 hectàrees de vinyes pròpies, majoritàriament de la varietat tempranillo, a Quintana del Pidio (Burgos). El raïm de cada vinya fermenta per separat, fent-se l’acoblament a l’iniciar la criança. Destaca la intensitat dels seus vins, amb records a fruits vermells i tons especiats.
Varias
La bodega Cava Varias es funda l’any 1918 per la família Miró, a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès). Actualment forma part de la D.O. Penedès i està situada al bressol de la D.O. Cava. El seu producte és el resultat de l’equilibri entre la tradició (les seves vinyes estan entre les més antigues de la població) i l’avantguarda tecnològica per millorar les seves elaboracions.
Williams and Humbert
La historia de Bodegas Williams & Humbert va començar fa 130 anys, sent partícips de la creació de la D.O. Jerez-Xérès-Brandy. A dia d’avui és una de les bodegues amb més prestigi a nivell internacional, exportant a més de 80 països. De fet, les instal·lacions de les seves bodegues són les més grans d’Europa.